Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék kategóriák

5 lámpatípus, ami tökéletessé teszi a nappali megvilágítását

A nappalink otthonunk egyik legfontosabb színtere. Ott pihenünk, olvasunk, éljük a társasági és a családi életet. Ezért egy nem megfelelően megtervezett szoba a mindennapi életünkre is hatással lesz.

A nappalink világításának kialakításánál két fontos szempont kombinációját is kell figyelembe vennünk: teremtsünk meg a hangulatvilágítási lehetőséget, és mellette alakítsuk ki az erősebb megvilágítási lehetőséget is a sötétebb napokhoz és az esti órákhoz. Jó hír, hogy a tökéletes kombinációt a különböző lámpatípusok használatával könnyedén elérhetjük. Most 5 lámpatípuson keresztül megmutatjuk, hogyan!

Buster+Punch londoni designmárka világítási lehetőségek széles skáláját kínálja: függőlámpák, fali lámpák, spotlámpák, mennyezeti lámpák, csillárok és LED izzók, mindegyikük egyedi és minőségi. Egyaránt jellemző rájuk a tömör, fém kivitel, valamint, hogy egyes termékcsaládok termékeiből három különböző design megoldás közül is választhatunk: linear, cross és cast. Kialakításuk miatt egyaránt alkalmasak klasszikus és modern terek kialakításához is. Az első és legfontosabb a központi megvilágítás kiválasztása.

1# LETISZTULT MÉGIS IMPOZÁNS

Ha elegendő tér áll rendelkezésünkre a Buster+Punch Heavy Metal mennyezetről lógó függőlámpa kiváló választás. Szolid megjelenése akár egymagában, akár egymás után, sorban felhelyezve is odavonzza a tekintetet. Javasoljuk, hogy ha erőteljesebb kontrasztot szeretnénk kialakítani a térben, akkor a színek közül érdemes a fegyverszürke árnyalatot kiválasztanunk.

2# MASSZÍV ÉS EGYEDI

Ha a nappalink ékkövét keressük, akkor a Buster+Punch Forked Shade large lámpa biztosan elnyeri a tetszésüket. A burával is rendelkező lámpára, úgy mint a kollekció többi tagjára is jellemző a tömör, fém kivitel, valamint a jellegzetes öntött „villás” részlet, amely igazán impozáns megjelenést ad a szobának.

3# MAXIMÁLISAN KIHASZNÁLHATÓSÁG

Ha megmunkált, tükröződésmentes, irányított reflektorfény megoldást keresünk akár az álmennyezetre is, akkor a Buster+Punch Exhaust spotlámpái függőlámpa, sínrendszeres kivitelben is választhatóak, sőt falra közvetlenül is felszerelhetőek. így a térhez maximálisan alkalmazhatóak.

kiegészítő fények teszik teljessé az összhangot. Kiegészítő fényként használhatunk asztali lámpákat, olvasólámpákat vagy akár fali lámpákat is. A kiválasztás természetesen függ az adottságoktól és a térbeli elrendezéstől is.

4# DIVATOS ÉS KIFINOMULT

A játékos, könnyed és dekoratív kivitelezésű megoldások kedvelőinek a Buster+Punch Hooked lámpáját érdemes megtekintenünk. A kollekció tagjai falhoz illeszthető kivitelben is elérhetőek, amellyel kiegészítőfényként megvalósítható a tökéletes hangulatfény.

5# HATÁROZOTT ÉLEK, MÁRVÁNY BETÉTTEL

Hogy az ipari lakberendezési stílus kedvelőinek is kedvezzünk, bemutatjuk a Buster+Punch Caged lámpát, amelynek jellegzetes fém kerete még hangsúlyosabbá teszi a környezetet, a letisztult, polírozott márvány hátlap pedig dekorációs elemként is alkalmazható.

Ha szeretnéd bármelyik lámpát megvásárolni otthonodba, de előtte még szívesen megnéznéd őket, akkor látogass el Óbudai áruházunkba, ahol sok más világmárka termékeivel ás prémium kiegészítővel is váruk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Szakmai cikkek világítás