Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. Rendben!
Termékek Menü

Antibakteriális Maestro AntiGERM kilincsgarnitúrák

Ön gondolta volna, hogy a kilincsek milyen kulcsfontosságú szerepet töltenek be a baktériumok terjedésében? Bárki, aki megfogja a kilincset, átveszi a rajta lévő bacilusokat és egyben át is ragasztja rá. Ezt megelőzhetjük a rendszeres és alapos kézmosással, valamint a kilincsek tisztításával. Sajnos azonban erre nem mindig van lehetőség. Ezért a Maestro kifejlesztette az ezüst-ionos bevonatú AntiGERM kilincseket. Az ezüst-ionos bevonattal rendelkező kilincsek a felületükre kerülő baktériumok több mint 99,99%-át elpusztítják (e tényt független kutatások is alátámasztják).

Maestro AntiGERM antibakteriális kilincsek.

Az ezüst-ionok az olyan veszélyes baktériumokat is pár perc alatt megsemmisítik, mint a Coli, az MRSA vagy a Legionella. Az AntiGERM kilincs ezért ideális megoldást jelent nemcsak a biztonságos otthon kialakításában, hanem az olyan helyeken is, ahol a higiénia különösen fontos: kórházakban, klinikákon, rendelőkben, bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, idősek otthonában stb.. Az ezüst-ionos bevonat rendkívül tartós és nem igényel különösebb karbantartást.

Ma már az antibakteriális kilincsek ára is sokkal megfizethetőbbek, mivel szerencsére egyáltalán nem számítanak luxuscikknek. Ismerje meg a raktárkészleten tartott AntiGERM felülettel bevont, kifejezetten erős igénybevételre kialakított projektminősítésű kilincseinket!

Tartalomhoz tartozó címkék: Szakmai cikkek
Legjobb értékesítési pont
Fogyasztó Barát Tájékoztató az Ön jogairól
Szállítási díjak
Díjmentes szállítás!

Minden 10 000 Ft feletti
kilincs rendelést
INGYEN SZÁLLÍTJUK!

Az 10 000 Ft alatti rendelések szállítási díja 1 200 Ft.

1200 db kiállított kilincs modell

 Látogasson el bemutatótermünkbe.
1038 Budapest, Fürdő utca 2.

Kapcsolat >>>

3D virtualis seta
Gyakran ismételt kérdések.

Milyen zártest van az ajtómban?
Mi az a PZ rozetta? Milyen az ajtó nyitásiránya?
A vásárlók körében gyakran ismételt kérdések és válaszok >>>