Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék kategóriák

Olivari kilincsfelületek: szépség & funkcionalitás

 

Az olasz Olivari kilincsgyár sikerének titka egyszerű: mindig a tökéletes minőségre törekszik, amit a hagyománnyal és a legmodernebb technológiával ötvöz. Számos újdonság köthető az Olivari nevéhez, mint például az első alumínium (Bica) vagy az első műanyag (Boma) kilincs. A minőségi alapanyagokat különböző felületkezelésekkel teszik egyedivé. A design és a minőség mellett azonban nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre is, ezért a BioKróm és Super felületű kilincsek gyártása során környezetbarát technológiát alkalmaznak.

LU-POLÍROZOTT RÉZ

A polírozott felület kiemeli a sárgaréz természetes szépségét. Magas kopásállóságú átlátszó lakkfelülettel van kezelve, ami meggátolja az oxidációt és az elszíneződést.

SA-SZATIN

A sárgaréz felületének szálcsiszolásával egy nagyon kellemes és kedvelt felületet kapunk. Ezt az úgynevezett szatin felületet védőlakkal vonják be, és így a sárgaréz hosszú távon megőrzi jellegzetes színét.

LT-FÉNYES RÉZ / SZATÉN RÉZ

Ebben az esetben egy kilincsen belül alkalmazzák a fényes sárgaréz és szatin felületet. A textúrák keveredése miatt ideális megoldásnak bizonyul egy változatos környezetben is.

CR - FÉNYES KRÓM  

A sárgaréz kilincseket krómozhatják is, amivel egy igen kedvelt fényes felületet biztosítanak az adott kilincsnek. Ezáltal igen divatos termékké válik és ellenállóbb is lesz a környezeti hatások ellen.

CO - MATT KRÓM  

Ezt az egyik legkedveltebb felületet a fényes króm szálcsiszolásával érik el. Kellemes tapintást és ellenálló felületet biztosít a modern belsőépítészetnek.

CA - FÉNYES KRÓM / MATT KRÓM  

Ebben az esetben egy kilincsen belül alkalmazzák a fényes és matt króm felületet. A textúrák keveredése miatt ideális megoldásnak bizonyul egy változatos környezetben is.

EL - BIOKRÓM® FÉNYES

Ezt a króm felületet egy korszerű, innovatív környezetbarát technológiával állítják elő. Zöld építészeti tanúsítvánnyal és lézer sorszámozással rendelkezik, emellett abban is különbözik még a hagyományos krómfelületektől, hogy színe egy árnyalattal sötétebb.

ZL - SZUPERARANY FÉNYES

Ez a felület nagyon hasonlít a hagyományos fényes sárgaréz felületre, azonban sokkal jobban ellenáll a környezeti tényezőknek és tartósabb is. Ezért kültéri és intenzív használatú ajtókra is ajánljuk.

NS - SZUPERNIKKEL MATT

A SuperNikkel matt felület amellett, hogy az egyik legelegánsabb színárnyalattal rendelkezik, antiallergén tulajdonsággal is bír. Mint a többi OlivariSuper felület, ez is különösen ellenálló a környezeti tényezőkkel szemben, valamint igen tartós.

IS - SZUPERINOX MATT

A SuperInox eljárással felületkezelt kilincsek nemcsak az acéllal azonos megjelenéssel bírnak, hanem tartósságuk az acélét meg is előzi. Emellett a Super felületek összes pozitív tulajdonságát is magukban hordozzák.

US - SZUPERANTRACIT MATT

A szuperantracit matt egy sötétszürke metál felület. Ellenállóbb, mint a króm, emellett a Superfinish termékek tipikus sajátosságaival rendelkezik.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szakmai cikkek