Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. Rendben!
Termékek Menü

Olivari kilincsfelületek: szépség & funkcionalitás

Az olasz Olivari kilincsgyár sikerének titka egyszerű: mindig a tökéletes minőségre törekszik, amit a hagyománnyal és a legmodernebb technológiával ötvöz. Számos újdonság köthető az Olivari nevéhez, mint például az első alumínium (Bica) vagy az első műanyag (Boma) kilincs. A minőségi alapanyagokat különböző felületkezelésekkel teszik egyedivé. A design és a minőség mellett azonban nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre is, ezért a BioKróm és Super felületű kilincsek gyártása során környezetbarát technológiát használnak..

LU-POLÍROZOTT RÉZ

A polírozott felület kiemeli a sárgaréz természetes szépségét. Magas kopásállóságú átlátszó lakkfelülettel van kezelve, ami meggátolja az oxidációt és az elszíneződést.

SA-SZATIN

A sárgaréz felületének szálcsiszolásával egy nagyon kellemes és kedvelt felületet kapunk. Ezt az úgynevezett szatin felületet védőlakkal vonják be, és így a sárgaréz hosszú távon megőrzi jellegzetes színét.

LT-FÉNYES RÉZ / SZATÉN RÉZ

Ebben az esetben egy kilincsen belül alkalmazzák a fényes sárgaréz és szatin felületet. A textúrák keveredése miatt ideális megoldásnak bizonyul egy változatos környezetben is.

CR - FÉNYES KRÓM  

A sárgaréz kilincseket krómozhatják is, amivel egy igen kedvelt fényes felületet biztosítanak az adott kilincsnek. Ezáltal igen divatos termékké válik és ellenállóbb is lesz a környezeti hatások ellen.

CO - MATT KRÓM  

Ezt az egyik legkedveltebb felületet a fényes króm szálcsiszolásával érik el. Kellemes tapintást és ellenálló felületet biztosít a modern belsőépítészetnek.

CA - FÉNYES KRÓM / MATT KRÓM  

Ebben az esetben egy kilincsen belül alkalmazzák a fényes és matt króm felületet. . A textúrák keveredése miatt ideális megoldásnak bizonyul egy változatos környezetben is.

EL - BIOKRÓM® FÉNYES

Ezt a króm felületet egy korszerű, innovatív környezetbarát technológiával állítják elő. Zöld építészeti tanúsítvánnyal és lézer sorszámozással rendelkezik. Abban is különbözik még a hagyományos krómfelületektől, hogy színe egy árnyalattal sötétebb.

ZL - SZUPERARANY FÉNYES

Ez a felület nagyon hasonlít a hagyományos fényes sárgaréz felületre, azonban sokkal jobban  ellenáll a környezeti tényezőknek és tartósabb. Ezért kültéri és intenzív használatú ajtókra is ajánljuk.

NS - SZUPERNIKKEL MATT

A SuperNikkel matt felület amellett, hogy az egyik legelegánsabb színárnyalattal rendelkezik, antiallergén tulajdonsággal is bír. Mint a többi OlivariSuper felület, ez is különösen ellenálló a környezeti tényezőkkel szemben, valamint igen tartós.

IS - SZUPERINOX MATT

A SuperInox eljárással felületkezelt kilincsek nemcsak az acéllal azonos megjelenéssel bírnak, hanem tartósságuk az acélét meg is előzi. Emellett a Super felületek összes pozitív tulajdonságát is magukban hordozzák.

US - SZUPERANTRACIT MATT

A szuperantracit matt egy sötétszürke metál felület. Ellenállóbb, mint a króm, emellett a Superfinish termékek tipikus sajátosságaival rendelkezik.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szakmai cikkek
Legjobb értékesítési pont
Fogyasztó Barát Tájékoztató az Ön jogairól
Szállítási díjak
Díjmentes szállítás!

Minden 10 000 Ft feletti
kilincs rendelést
INGYEN SZÁLLÍTJUK!

Az 10 000 Ft alatti rendelések szállítási díja 1 200 Ft.

1200 db kiállított kilincs modell

 Látogasson el bemutatótermünkbe.
1038 Budapest, Fürdő utca 2.

Kapcsolat >>>

3D virtualis seta
Gyakran ismételt kérdések.

Milyen zártest van az ajtómban?
Mi az a PZ rozetta? Milyen az ajtó nyitásiránya?
A vásárlók körében gyakran ismételt kérdések és válaszok >>>