Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék kategóriák

Szállítás és fizetés

Fizetési módok


Szállítási módok


Szállítási díjak:

 • 0-19 999 Ft összegű rendelés esetén:
  • 2500 Ft / csomag (GLS - kis csomagok)
  • 1490 Ft / csomag (DPD - kis csomagok)
 • 20 000 Ft összegű rendelés felett: a kiszállítás díját átvállaljuk (kis csomagok)

  FOXPOST csomagautomata esetén:
 • 0-19 999 Ft összegű rendelés esetén 1490 Ft /csomag
 • 20 000 FT összegű rendelés felett: díjmentes

Készpénzes fizetés csomag átvételkor, utánvét

Utánvétel esetén a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben, a küldemény kézbesítőjének.


Készpénzes vagy bankkártyás fizetés áruházunkban

A termék vételárát átvételkor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával.


Banki átutalás, előreutalás

A termék vételárát banki utalással is kifizetheti. A termék beszerzése / kézbesítése a visszaigazolásban meghatározott összeg bankszámlánkra való beérkezése után kezdődik meg. A közlemény rovatban kérjük tüntesse fel a rendelése számát! (E-mailben érkezik rögtön a rendelés után. Ha szeretne előzetes díjbekérőt kérni, kérjük jelezze ezt a rendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva, vagy a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban.)


CIB Bankkártyás fizetési tájékoztató

Kártyás fizetés szolgáltatója:     Elfogadott kártyák:

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!


Személyes átvétel

Személyes átvételre 1038 Budapest, Fürdő utca 2. címen található bemutatótermünkben van lehetőség. 


Házhoz szállítás

A küldemények szállítása és kézbesítése a GLS futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a visszaigazoló e-mail tartalmazza, valamint a webáruház is ismerteti a termék oldalakon. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Kiszállítási idő gyártóktól és termék típustól függően alakul: 2-5 munkanap; 10-15 munkanap, 3-5 hét, 8-10 hét;.

Nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékekből hiány keletkezik, s így a megrendelt árucikkeket több csomagban tudjuk csak elküldeni. A csomagban mellékelt számlán, esetleg levélben közöljük a hiányzó termékek szállítási információit.


FOXPOST csomagautomata

Ezt a szállítási módot olyan kis méretű csomagnál javasoljuk, aminek hossza maximum 60 cm, súlya maximum 25 kg. A csomagméret alapján választhat S, M, L vagy XL méretű rekeszt:

 • S rekesz: 11,5 x 36 x 61 cm
 • M rekesz: 19 x 36 x 61 cm
 • L rekesz: 37,5 x 36 x 61 cm
 • XL rekesz: 60 x 36 x 61 cm

A kilincsgyar.hu webáruház használatának feltételeiről a Vásárlási tájékoztató menüpontban olvashat.