Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. Rendben!
Menü

Szállítás és fizetés

Fizetési módok


Szállítási módok


Szállítási díjak:

  • 0-19 999 Ft összegű rendelés esetén: 1 490 Ft / csomag
  • 20 000 Ft összegű rendelés felett: a kiszállítás díját átvállaljuk

Készpénzes fizetés csomag átvételkor, utánvét

Utánvétel esetén a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben, a küldemény kézbesítőjének.


Készpénzes vagy bankkártyás fizetés bemutatótermünkben

A termék vételárát átvételkor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával.


Banki átutalás, előreutalás

A termék vételárát banki utalással is kifizetheti. A termék beszerzése / kézbesítése a visszaigazolásban meghatározott összeg bankszámlánkra való beérkezése után kezdődik meg. A közlemény rovatban kérjük tüntesse fel a rendelése számát! (E-mailben érkezik rögtön a rendelés után. Ha szeretne előzetes díjbekérőt kérni, kérjük jelezze ezt a rendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva, vagy a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban.)


CIB Bankkártyás fizetési tájékoztató

Kártyás fizetés szolgáltatója:     Elfogadott kártyák:

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!


Személyes átvétel

Személyes átvételre 1038 Budapest, Fürdő utca 2. címen található bemutatótermünkben van lehetőség. 


Házhoz szállítás

A küldemények szállítása és kézbesítése a GLS futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a visszaigazoló e-mail tartalmazza, valamint a webáruház is ismerteti a termék oldalakon. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Kiszállítási idő gyártóktól és termék típustól függően alakul: 2-5 munkanap; 10-15 munkanap, 3-5 hét, 8-10 hét;.

Nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékekből hiány keletkezik, s így a megrendelt árucikkeket több csomagban tudjuk csak elküldeni. A csomagban mellékelt számlán, esetleg levélben közöljük a hiányzó termékek szállítási információit.


A kilincsgyar.hu webáruház használatának feltételeiről a Vásárlási tájékoztató menüpontban olvashat.

Keresés