Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási segítség

Hogyan vásárolhatsz?

Rendelést leadni csak a webshopon keresztül tudsz. A regisztráció nem kötelező, azonban ajánlott, ha többször is tervezel vásárolni, mivel gördülékenyebbé teszi a rendelés folyamatát. 
A megrendeléshez a kívánt terméket tedd bele a „KOSÁR”ba (a termékképtől jobbra található kosár ikonra kattintással), ezután válaszd ki a neked megfelelő kiszállítási módot és töltsd ki az adatokat a szállításhoz (,személyes átvételre van lehetőség).
Miután feladtad a rendelésed, e-mailben visszaigazolást kapsz. A levélben megtalálod majd, a vásárlástól való elállással és visszáruval kapcsolatos információkat.
Figyelem! Előfordulhat, hogy a „spam” mappában fogod megtalálni!

 

Átvétel kiszállítással:

Munkanapokon GLS futárszolgálattal küldjük a terméket, melyről telefonon és E-mailben is kapsz értesítést a kiszállítás előtt. A kiszállítás napközben történik, ezért kérünk olyan címet adj meg ahol biztosan elérhető vagy. A futárnál készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni. Ha a megrendelésnél előre utalást választottál , a futárnál már csak a termékedet kell átvenned fizetés nélkül.

 

Személyes átvétel:

Személyes átvételre a bemutatótermünkben van lehetőség , a 1038 Bp. Fürdő u 2. alatt. Megrendelésedet hétfőnként délelőtt 10:00, keddtől péntekig délelőtt 9:00 és délután 16:45 között, szombaton délelőtt 9:00 és 13:00 között tudod átvenni. Kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében a 4 jegyű megrendelésszámodat jegyezd fel és hozd el magaddal.

 

Garanciális feltételek:

Amennyiben megrendeléseddel bármilyen probléma merül fel, kérjük mielőbb jelezd azt e-mail ben a webaruhaz@kilincsgyar.hu címre, kérjük részletesen írd le a problémádat és ha tudsz egy fényképet is csatolj a levélhez. Fontos tudnivaló, hogy a termék cseréjére 2 hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a megrendelt termékre mégsem tartasz igényt , azt csak akkor tudjuk visszavenni ha hibátlan állapotban van!

 

Fontos!

Kérünk , hogy csak abban az esetben add fel a megrendelésedet ha biztos vagy benne hogy valóban az adott terméket szeretnéd megrendelni. Munkatársaink rengeteg energiát és időt fektetnek abba , hogy precízen és gyorsan hozzád kerüljön a megrendelés. Ha esetleg a megrendelt terméket bármilyen okból kifolyólag mégsem szeretnéd , kérjük hogy minél előbb értesíts minket erről ! Ezt megteheted telefonon a 0620 584 07 42 számon , illetve E-mailben is a webaruhaz@kilincsgyar.hu címen.


Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.
A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Bankkártyás fizetés tájékoztató.
Elfogadott bankkártyák