Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Projekt termékeink professzionális felhasználásra

Szortimentünk összeállításánál lakossági vásárlóinkon kívül projekteket vivő ügyfeleinkre is gondolunk. Számukra ajánljuk a DIN szabvány méretű Domoferm termékeket: a tartós és hosszú életű acéltokok, és az ezekhez könnyen szerelhető, remekül funkcionáló és esztétikus megjelenésű ajtólapok és a tűzgátló acélajtó épületelemek. Ezek a termékek kitűnő megoldást nyújtanak otthonok, szupermarketek, kórházak, raktárak, géptermek, éttermek, bármely lakó vagy középületek számára.

 

ACÉLTOKOK GIPSZKARTON ÉS KŐMŰVES FALHOZ

Domoferm acéltokok garantáltan megbízható és tartós megoldást kínálnak otthonod, irodád vagy akár ipari létesítmény számára. Az acéltokok hosszú élettartammal rendelkeznek, és a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, és professzionális felhasználási lehetőséget nyújtanak.

Az acéltokok a gipszkarton falazatokhoz és kőműves falakhoz egyaránt használhatók. A gipszkarton falak esetében az acéltokok különösen fontosak, mivel az ajtók és más építészeti elemek beépítése során a gipszkarton falak könnyen sérülnek. Az acéltokok biztosítják a stabil és tartós rögzítést, és megakadályozzák a falak sérülését.
Az acéltokok a német DIN szabvány méretben készülnek, így garantáltan illeszkednek a szabványos építészeti méretekhez.

 

ACÉLTOKRA ILLESZTHETŐ AJTÓLAP

A Domoferm acéltokhoz illeszkedő Domoferm UT acél ajtólapok és a különböző felületekben elérhető Pascal HPS ajtólapok kiemelkedően magas minőséget és rendkívűl tartós használatot biztosítanak.  Az acéltokokra akasztható ajtólapok elsősorban könnyű szerelhetőségükkel és praktikusságukkal nyűgözik le az ügyfeleket. A Domoferm acéltokokra akasztható ajtólapok német DIN szabvány méretben érhetők el, így biztos lehetsz abban, hogy az ajtólap pontosan illeszkedik az acéltokra. 

 

ACÉL TŰZGÁTLÓ AJTÓK, PASSZÍV TŰZVÉDELEM

Domoferm acél tűzgátló ajtóelemek belső szerkezete egy speciális tűzgátló anyagból épül fel, és így megfelel a Magyarországon megkövetelt tűzvédelmi előírásoknak. Ezt a tűz‑, és füstgátló tulajdonságait ÉMI tanúsítvány igazolja.
Elérhető tűzgátló elemek: EI30 harminc perces, EI60 hatvan perces, EI90 kilencven perces.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Szakmai cikkek

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.
A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Bankkártyás fizetés tájékoztató.
Elfogadott bankkártyák