Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. Rendben!
Menü

Scoop 2009 PullBloc tűzgátló pánik körrozettás kilincsgarnitúra

Ár:
36.182 Ft (28.490 Ft + ÁFA)
Szállítási idő: 4-6 hét
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 002017007-RM
Szín

Leírás és Paraméterek

A 2009 PB körrozettás kilincsgarnitúra extrém igénybevételre tűzgátló pánik kivitelben PZ rozettával.


PullBloc technológia előnye:

  • Edzett acél golyóscsapágy mechanika
  • Nincs súrlódó alkatrész
  • 1 millió nyitás után is kopásmentes működés
  • Tökéletes illeszkedés magas igénybevétel mellett is

A SCOOP PullBloc technológiával ellátott kilincsgarnitúrák helytállnak a legextrémebb helyeken is, melyhez 30 év gyártói jótállás párosul.

A rozsdamentes acél termékeiről ismert németországi Scoop cég, a Pullbloc®, Slidebloc® és Slidebloc®light termékeit sajátos módon nem a Távol-Keleten, hanem a németországi Fridolfingban (Bajorország) található gyárban fejlesztette ki és gyártja. Tehát nem véletlen a felirat: „Made in Germany”! Ez teszi lehetővé a gyártási folyamatok tökéletes minőségellenőrzését. Ezeknek a termékeknek a minősége sokkal jobb, mint bármelyik Ázsiában készült versenytárs minősége. A gyártó hosszú évekre szóló minőségi garanciát tud biztosítani a termékeire. A garnitúrák nemesacélból készült külső egységeit, mint például a kilincseket, a Scoop Gmbh cég az erre legalkalmasabb gyártókkal készítteti. Az előzetes német minőségellenőrzés biztosítani tudja a termékek magas fokú műszaki tulajdonságait és a tökéletes külső megjelenést.

A „304“ nemesacél ötvözet különösen rozsdaálló, illetve ellenáll a legkeményebb igénybevételnek. E tulajdonsága miatt a 304-es acél az épületvasalatok ideális alapanyaga. Az ajtókilincs egy annyira természetes dolog, hogy észre sem vesszük, pedig minden nap, minden órában, szinte a világ minden részén számtalanszor működtetjük. Csupán akkor tűnik fel, amikor nem működik megfelelően. Ezek szerint az ajtókilincsnek az a feladata, hogy a lehető leghosszabb ideig észrevétlen maradjon. Ez épp elég ok volt a SCOOP gyár számára, hogy kilincsgarnitúráikhoz olyan mechanizmust fejlesszen ki, amely megfelel ennek az elvárásnak.


Tűzgátló kivitel DIN 18273 szabvány

A DIN 18273 szabvány alapján tűzgátlóként minősített, T30 vagy T90 besorolású, azaz 30 vagy 90 perces tűzgátlást biztosító kilincsgarnitúra


Pánik kilincsgarnitúra

Ezek olyan termékek, melyek egy esetleges pánik esetén csökkentik a kilincsek által okozott sérüléseket, valamint könnyítik a menekülést. Amennyiben a forma terv megengedi, abban az esetben megegyező a kilincs designja, a normál beltéri ajtóra való típusokéval. Ezek minden esetben olyan kialakításúak, hogy ne lehessen beleakadni a kilincsbe, valamint hosszított kivitelek, a könnyebb megmarkolás érdekében.


PZ alsó rozetta:

A beltéri ajtóknál gyakran alkalmazott zár opció, ekkor egy zárbetét (cilinderbetét) segítségével zárhatóvá válik az ajtó. Zárható helyiségek kialakításához ajánljuk, például irodákhoz, dolgozószobához, raktárhoz.


Kérdése van, nem teljesen biztos választásában?

Keressen bennünket, szakértő kollegáink segítenek Önnek a legoptimalisabb megoldást megtalálni. Kapcsolat >>>


Szállítási és fizetési opciók

Termék kézbesítésre és átvételre az alábbi lehetőségek közül választhat:
Személyes átvétel Budapesten a III. kerület, Fürdő utca 2. szám alatt található bemutatótermünkben.
Házhoz szállítás futárszolgálattal. Részletes információk a Szállítás és Fizetés menüpontban.

Kivitel Körrozettás
Pánik funkció Igen
Tűzgátló funkció Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: kilincs, pánik, Pullbloc, Scoop, tűzgátló

Keresés