Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. Rendben!
Menü
Ön itt jár: > >

Strangajtók

Strangajtók

Egyre több otthon és iroda kiegészítő terméke a vezetékek és elektromos berendezések fedését megoldó strangajtó, amit legjobban úgy fogalmazhatnánk meg röviden, hogy „elrejt, de könnyedén hozzáférhető".

Ma már szerencsére rengeteg korszerű megoldás közül választhatunk lakásfelújítás vagy építkezés során. A minimalista design térhódításával egyre népszerűbbek a környezetbe belesimuló tapétaajtók vagy a falba rejtett tolóajtók.

De mi a helyzet a kábelekkel, vezetékekkel és elektromos berendezésekkel? Eddig általában egy szerelődobozzal takarták el – amit vagy lefestettek, ezért ha hozzá kellett férni, az mindenképpen kosszal és javítómunkával járt, vagy pedig festés nélkül hagyva nyújtott nem túl esztétikus látványt. Az utóbbi évek egyik újdonsága a strang – vagy más néven revíziós – ajtó, ami pontosan az elektromos berendezések, kábelek és vezetékek diszkrét elrejtését oldja meg egy a falba integrálható szerkezet révén.

A strangajtó előnye, hogy mintegy láthatatlanul épül be a falba, így nem bontja meg a fal egységét egy oda nem illő szerelődoboz, és emellett, ha hozzá kell férni az ajtó rejtette vezetékhez, kábelhez, akkor azt könnyedén megtehetjük az ún. push-pull nyíláson keresztül.

Az Eclisse Syntesis® Tech ráadásul lehetőséget biztosít a személyre szabott strangajtókra. Meghatározhatjuk a nyitásirányt, azt, hogy egy- vagy kétszárnyút szeretnénk-e, illetve a bukó vagy kiakasztható kivitelt is. Ezek mellett kérhetjük még a strangajtót kulccsal vagy fogantyúval is. A strangajtó tehát kiváló megoldás arra, hogy elrejtsünk valamit, miközben könnyedén hozzáférhetünk.

Keresés