Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új színek, új modellek

Azon felül, hogy az Ajtógyár/Kilincsgyár 70 márkából álló szortimentje idén újabb gyártók termékeivel bővült, figyelünk arra is, hogy a már meglévő márkák nálunk kapható kollekciói is frissüljenek újabb modellekkel.

BUSSARE kilincsek

A vásárlóink által kedvelt Bussare kollekcióhoz most újabb 6 modell érkezett áruházunkba. A modern stílusú, nagyon jó ár-értékaránnyal bíró kilincsek rozettás kialakítás lehetővé teszi, hogy a különféle lyuktávolságú zárral készült ajtókra is felszerelhető legyen. A Bussare termékek közül a legtöbb most kedvezményes áron kapható, illetve vannak olyan garnitúrák, melyek azonnal, raktárról vihetők.

PASCAL Solid ajtócsalád

Ajtóban is szolgálhatunk újdonsággal. A PASCAL Solid ajtócsaládunk felületeiben újabb színek kaphatók, ráadásul Egger CPL felülettel: Polar Aland Fenyő, Nebraska tölgy, Charleston tölgy, Gyémántszürke, Gyöngyszürke és Fehér.
A Solid ajtók magyar szabvány méretben, teli, díszcsíkos vagy üvegezett kivitelben rendelhetők, utólag szerelhető átfogó tokkal. Ezek a teli kivitelű modellek 2–5 munkanapos átfutási idővel érkeznek külső raktárból, illetve a teli kivitelben, szabvány méretben rendeltek szentendrei raktárunkban azonnal átvehetők.

Tartalomhoz tartozó címkék: ajtó hír Szakmai cikkek

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.
A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Bankkártyás fizetés tájékoztató.
Elfogadott bankkártyák