Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viefe design kiegészítők

A bútorfogantyúk és kiegészítők lehetnek az utolsó simítások, amelyek megadják egy helyiség hangulatát. Azoknak, akik igazán odafigyelnek ezekre az apró részletekre, jó hírünk van! Portfóliónk újabb márkával bővült: Viefe bútorfogantyúkkal, bútorgombokkal, fogasokkal és bútorlábakkal.

A spanyol gyártó kollekciói egyszerre kifinomultak és praktikusak. Termékeikkel a megszokott felhasználói élményt is képesek átalakítani, mindezt pedig elegáns, stílusos megoldásokkal teszik. Az eklektikus, dekoratív kiegészítők széles választékát kínálja a Viefe, így mindenki megtalálhatja ízlésének és életstílusának megfelelő darabot.

Az 1939-ben alapított családi vállalkozás 2009-ben vált márkává. A Viefe ma már a világ minden tájáról érkező tervezőkkel együtt alkotja meg innovatív és minőségi bútorfogantyúit, gombjait, akasztóit és egyéb kiegészítőit. Környezettudatos politikájuknak köszönhetően termékeik újrahasznosíthatók, így kímélik a környezetet. A Viefe kollekciók az öt kontinens több mint 30 országában érhetők el.

Legyen szó egy teljes lakberendezési projekt megvalósításáról vagy csak egy kis frissítésről, a Viefe termékeiből mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kollekciót.


Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.
A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Bankkártyás fizetés tájékoztató.
Elfogadott bankkártyák