Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék kategóriák

Viefe Graf ajtóütköző - sötét sárgaréz - 8009027L291

Termék címkék:
ajtóütköző viefe
Viefe Graf ajtóütköző - sötét sárgaréz - 8009027L291
3.050 Ft (2.402 Ft + ÁFA)
Szín
Méret
27 mm
3.050 Ft (2.402 Ft + ÁFA)
 
Termékátvétel
Házhoz szállítással: 2-3 hét
Óbudai áruházban: 2-3 hét
Budaörsi áruházban: 2-3 hét
Szentendrei raktárban: 2-3 hét
A közölt információk tájékoztató jellegűek. Készlethiány esetén, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást nyújt a lehetséges alternatívákról vagy termék-(ek) beérkezési időpontjáról.

A Viefe Studio által tervezett Graf ajtóütköző minimalista, ipari stílusban készült, inspirációját pedig a nagy öntödék és építészeti struktúrák adják. A textúrája és geometriai elrendezése elegáns és figyelemfelkeltő, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen dekorációhoz, és hosszabb élettartamot biztosít az ajtóknak és falaknak a tartós védelem révén.

Márkanév:
Cikkszám: 8009027L291
Elérhetőség: 2-3 hét
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A minimalista ipari identitását megőrizve a Viefe Studio-t az a háló és az építészeti struktúrák ihlették, amelyek megkülönböztetik a nagy, például San Francisco-i öntödéket a Graf sorozat létrehozásához. A Graf ajtóütköző textúrája és geometriai elrendezése elegáns és meggyőző képet vetít, amely nem marad észrevétlen.

A Graf ajtóütköző egyszerű és elegáns kialakítása azt jelenti, hogy bármilyen típusú dekorációhoz alkalmazkodnak, hosszabb élettartamot biztosítva az ajtóknak és a falaknak azáltal, hogy megakadályozza az erős ütéseket. Kombinálható ugyanabból a sorozatból származó gombos fogantyúkkal és fali kampókkal, hogy a részletek felhasználásával harmonikus képet hozzon létre.

Akciós termék Nem akciós termék
Rögzítés Csavarral rögzíthető
Termék típus Ajtóütközők
Modell Graf
Márka Viefe
Alapanyag Alumínium

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.