Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. Rendben!
Termékek Menü

Viszonteladói partnerprogram

A webáruházunkban végfelhasználók és viszonteladó partnerek egyaránt vásárolhatnak. A partneri együttműködés egy elbírálás után vehető igénybe.

Megfogalmazásunk szerint végfelhasználónak minősül minden olyan személy, aki az árut saját felhasználására vásárolja, azt nem értékesíti tovább. Viszonteladónak minősül az aki az árut tovább értékesíti a végfelhasználó felé.

Viszonteladó partnerünk lehet minden cég, illetve egyéni vállalkozó, aki a Pascal-Door Kft. által üzemeltetett www.kilincsgyar.hu webáruházban beszerzett beltéri ajtó kilincseket és kiegészítőket tovább értékesíti a végfelhasználó felé, vállalva annak minden ügyviteli, pénzügyi és garanciális ügyintézését, és természetesen a végfelhasználó kiszolgálásához szükséges szakmai támogatást.

Jelentkezés menete:

  1. Kérjük regisztráljon a www.kilincsgyar.hu webáruház regisztráció menüpontban.
  2. Az adminisztrációhoz, kérjük, küldje el részünkre (webaruhaz@kilincsgyar.hu) érvényes cégbírósági bejegyzés másolatát!
  3. Ellenőrizzük az adatokat, hogy végfelhasználók ne kerüljenek a viszonteladói partner programba. Ezért ez alkalmanként hosszabb időt vehet igénybe. Sikeres ellenőrzés után a webáruházban már viszonteladó partnereink mindenfajta (mennyiség, időszakos forgalom, összeg) megkötés nélkül kedvezményes árakon vásárolhatnak. Bejelentkezés után webáruházunk már kedvezményes árakat jelenít meg részére.
Legjobb értékesítési pont
Fogyasztó Barát Tájékoztató az Ön jogairól
Szállítási díjak
Díjmentes szállítás!

Minden 10 000 Ft feletti
kilincs rendelést
INGYEN SZÁLLÍTJUK!

Az 10 000 Ft alatti rendelések szállítási díja 1 200 Ft.

1200 db kiállított kilincs modell

 Látogasson el bemutatótermünkbe.
1038 Budapest, Fürdő utca 2.

Kapcsolat >>>

3D virtualis seta
Gyakran ismételt kérdések.

Milyen zártest van az ajtómban?
Mi az a PZ rozetta? Milyen az ajtó nyitásiránya?
A vásárlók körében gyakran ismételt kérdések és válaszok >>>